Restaurant

Uit eten in Den Haag? Mevlana is het beste Turkse restaurant van Den Haag en omgeving. Geniet van lekkere Turkse gerechten met uw dierbare.

Restaurant Den Haag

Inhoudsopgave

Turks restaurant Den Haag

Restaurant Mevlana in Den Haag is de perfecte locatie voor degenen die op zoek zijn naar een restaurant Den Haag. Onze Turkse keuken is de drijvende kracht achter ons restaurant en staat bekend om haar authentieke smaken en heerlijke gerechten, maar dat is niet alles.

Onze ervaren koks bieden ook een uitgebreid aanbod van internationale gerechten, zodat er voor elk wat wils is. Of u nu houdt van de rijke smaken van de Turkse keuken of de verfijnde smaken van Europese gerechten, u zult versteld staan van de kwaliteit en de variatie van ons menu.

Restaurant Den Haag met een ontbijtbuffet

Bent u op zoek naar een heerlijk ontbijt in Den Haag? Dan is ons restaurant Den Haag de perfecte plek voor u. Dagelijks tussen 8:00 en 14:00 uur kunt u bij ons terecht om te genieten van een onbeperkt ontbijt, met een uitgebreide selectie aan gerechten en drankjes.

Onze chefs bereiden elke ochtend vers, gezonde en smaakvolle ontbijtgerechten, van zoete pannenkoeken tot hartige omeletten. U kunt ook genieten van een vers assortiment aan broodjes, croissants, fruit en yoghurt, evenals een keuze aan warme dranken, zoals koffie en thee.

Wat het nog beter maakt, is dat dit onbeperkte ontbijt slechts €12,50 per persoon kost. Hierdoor kunt u zich onbezorgd volop laten gaan, zonder zich zorgen te hoeven maken over uw portemonnee.

Bij ons restaurant Den Haag kunt u terecht voor verschillende Turkse gerechten

Bent u op zoek naar een authentieke Turkse ervaring in Den Haag? Dan is ons restaurant de perfecte keuze voor u. Wij zijn trots op onze Turkse keuken en de verschillende gerechten die wij op onze menukaart hebben staan. Of u nu een fan bent van de klassieke Turkse keuken of op zoek bent naar iets nieuws, wij hebben het allemaal. Onze chefs bereiden elke dag vers en smaakvolle gerechten, waaronder onze populaire döner, Adana kebab en köfte.

Elk gerecht wordt bereid met de beste, verse en authentieke ingrediënten, wat resulteert in de ultieme Turkse smaakbeleving. Of u nu een snelle hap of een uitgebreide maaltijd wilt, onze gerechten zijn perfect voor elke gelegenheid. Onze gastvrije sfeer en uitstekende bediening zorgen voor een onvergetelijke ervaring, waar u graag opnieuw zult terugkomen.

Geniet van de lekkerste Etli Ekmek van Den Haag en omgeving bij ons restaurant!

Op zoek naar de lekkerste Etli Ekmek in Den Haag en omgeving? Dan bent u bij ons restaurant op het juiste adres! Wij zijn trots op onze Turkse keuken en zijn er zeker van dat u het eens met ons zult zijn wanneer u onze Etli Ekmek heeft geprobeerd.

Dit gerecht is al jaren een favoriet onder onze gasten en heeft ons restaurant bekendheid bezorgd. Onze Etli Ekmek is bereid met de beste en meest authentieke ingrediënten en heeft een heerlijke, volle smaak.

Of u nu als ontbijt, lunch of als avondmaaltijd komt, onze Etli Ekmek is een must-try voor iedereen die houdt van de Turkse keuken. Onze chefs bereiden elke portie met de grootste zorg en aandacht, waardoor u gegarandeerd een heerlijke en smaakvolle ervaring zult hebben.

Contact